Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Én akkor már inkább leragasztottam volna fekete szigszalaggal. Az mindenre jó
."A páromat zavarja a sok világító led, engem nem. Mindig mondom neki, hogy alváshoz csukja le a szemét, ne a ledeket nézze.
Állandó éjszakásként dolgozok, a fejem automatikusan felismeri a párnát, ha ráteszem azonnal elalszok és nincs idő foglalkozni különböző zavaró tényezőkkel."Erről van szó
. Sohase értettem (tulajdonképp szerencsére
), hogy hogy bírja az embereket minden apróság zavarni. Nem mondom, hogy engem soha semmi nem zavart, és ha valamiért felébredek az éjszaka közepén, akkor engem is sok dolog tud zavarni, például a gépben lévő ventilátorok, de ha tényleg fáradt vagyok, akkor kb. tök mindegy, hogy mi van akár közvetlenül mellettem is, mert alszom. És ez szerintem gyakorlatilag mindenkire igaz. Aki nem tud elaludni, az nem elég álmos, és/vagy alvászavaros. Utóbbival viszont érdemes megkeresni egy orvost. -
woodworm
veterán
Erre (is) jó a cfw, általában vezérelhetőek a ledek.
A páromat zavarja a sok világító led, engem nem. Mindig mondom neki, hogy alváshoz csukja le a szemét, ne a ledeket nézze.
Állandó éjszakásként dolgozok, a fejem automatikusan felismeri a párnát, ha ráteszem azonnal elalszok és nincs idő foglalkozni különböző zavaró tényezőkkel. -
dchard
veterán
Az igazi kérdés, hogy miért erőltetik az 512 meg 1024 QAM-ot. Azt végképp alig tudja valami, ráadásul nem is szabványos (legalább is N-en nem az). A több antenna a routeren még ha a kliensek nem is tudják, legalább diversity gain-t ad, így van némi értelme. De a fent említett magas modulációs rendeknek semmi értelme, főleg 2.4-en.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Gamer PC - B450 WiFi -Ryzen 7 3700X, RX 6700 XT, 32 GB DDR4, 512 GB NVME
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Sohase értettem (tulajdonképp szerencsére
), hogy hogy bírja az embereket minden apróság zavarni. Nem mondom, hogy engem soha semmi nem zavart, és ha valamiért felébredek az éjszaka közepén, akkor engem is sok dolog tud zavarni, például a gépben lévő ventilátorok, de ha tényleg fáradt vagyok, akkor kb. tök mindegy, hogy mi van akár közvetlenül mellettem is, mert alszom. És ez szerintem gyakorlatilag mindenkire igaz. Aki nem tud elaludni, az nem elég álmos, és/vagy alvászavaros. Utóbbival viszont érdemes megkeresni egy orvost.