Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Én akkor már inkább leragasztottam volna fekete szigszalaggal. Az mindenre jó
.
"A páromat zavarja a sok világító led, engem nem. Mindig mondom neki, hogy alváshoz csukja le a szemét, ne a ledeket nézze.
Állandó éjszakásként dolgozok, a fejem automatikusan felismeri a párnát, ha ráteszem azonnal elalszok és nincs idő foglalkozni különböző zavaró tényezőkkel."Erről van szó
. Sohase értettem (tulajdonképp szerencsére
), hogy hogy bírja az embereket minden apróság zavarni. Nem mondom, hogy engem soha semmi nem zavart, és ha valamiért felébredek az éjszaka közepén, akkor engem is sok dolog tud zavarni, például a gépben lévő ventilátorok, de ha tényleg fáradt vagyok, akkor kb. tök mindegy, hogy mi van akár közvetlenül mellettem is, mert alszom. És ez szerintem gyakorlatilag mindenkire igaz. Aki nem tud elaludni, az nem elég álmos, és/vagy alvászavaros. Utóbbival viszont érdemes megkeresni egy orvost.
-
woodworm
veterán
Erre (is) jó a cfw, általában vezérelhetőek a ledek.
A páromat zavarja a sok világító led, engem nem. Mindig mondom neki, hogy alváshoz csukja le a szemét, ne a ledeket nézze.
Állandó éjszakásként dolgozok, a fejem automatikusan felismeri a párnát, ha ráteszem azonnal elalszok és nincs idő foglalkozni különböző zavaró tényezőkkel. -
Patice
nagyúr
"... 160MHz-es AC-t hoznák inkább akkor 1 antennával is lenne nagyobb sebesség..."
-
dchard
veterán
Az igazi kérdés, hogy miért erőltetik az 512 meg 1024 QAM-ot. Azt végképp alig tudja valami, ráadásul nem is szabványos (legalább is N-en nem az). A több antenna a routeren még ha a kliensek nem is tudják, legalább diversity gain-t ad, így van némi értelme. De a fent említett magas modulációs rendeknek semmi értelme, főleg 2.4-en.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jól felszerelt, de olcsónak semmiképp sem nevezhető routert villantott az ASUS.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest