- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Én akkor már inkább leragasztottam volna fekete szigszalaggal. Az mindenre jó
.
"A páromat zavarja a sok világító led, engem nem. Mindig mondom neki, hogy alváshoz csukja le a szemét, ne a ledeket nézze.
Állandó éjszakásként dolgozok, a fejem automatikusan felismeri a párnát, ha ráteszem azonnal elalszok és nincs idő foglalkozni különböző zavaró tényezőkkel."Erről van szó
. Sohase értettem (tulajdonképp szerencsére
), hogy hogy bírja az embereket minden apróság zavarni. Nem mondom, hogy engem soha semmi nem zavart, és ha valamiért felébredek az éjszaka közepén, akkor engem is sok dolog tud zavarni, például a gépben lévő ventilátorok, de ha tényleg fáradt vagyok, akkor kb. tök mindegy, hogy mi van akár közvetlenül mellettem is, mert alszom. És ez szerintem gyakorlatilag mindenkire igaz. Aki nem tud elaludni, az nem elég álmos, és/vagy alvászavaros. Utóbbival viszont érdemes megkeresni egy orvost.
-
woodworm
veterán
Erre (is) jó a cfw, általában vezérelhetőek a ledek.
A páromat zavarja a sok világító led, engem nem. Mindig mondom neki, hogy alváshoz csukja le a szemét, ne a ledeket nézze.
Állandó éjszakásként dolgozok, a fejem automatikusan felismeri a párnát, ha ráteszem azonnal elalszok és nincs idő foglalkozni különböző zavaró tényezőkkel. -
Patice
nagyúr
"... 160MHz-es AC-t hoznák inkább akkor 1 antennával is lenne nagyobb sebesség..."
-
dchard
veterán
Az igazi kérdés, hogy miért erőltetik az 512 meg 1024 QAM-ot. Azt végképp alig tudja valami, ráadásul nem is szabványos (legalább is N-en nem az). A több antenna a routeren még ha a kliensek nem is tudják, legalább diversity gain-t ad, így van némi értelme. De a fent említett magas modulációs rendeknek semmi értelme, főleg 2.4-en.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jól felszerelt, de olcsónak semmiképp sem nevezhető routert villantott az ASUS.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest