- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Én akkor már inkább leragasztottam volna fekete szigszalaggal. Az mindenre jó
.
"A páromat zavarja a sok világító led, engem nem. Mindig mondom neki, hogy alváshoz csukja le a szemét, ne a ledeket nézze.
Állandó éjszakásként dolgozok, a fejem automatikusan felismeri a párnát, ha ráteszem azonnal elalszok és nincs idő foglalkozni különböző zavaró tényezőkkel."Erről van szó
. Sohase értettem (tulajdonképp szerencsére
), hogy hogy bírja az embereket minden apróság zavarni. Nem mondom, hogy engem soha semmi nem zavart, és ha valamiért felébredek az éjszaka közepén, akkor engem is sok dolog tud zavarni, például a gépben lévő ventilátorok, de ha tényleg fáradt vagyok, akkor kb. tök mindegy, hogy mi van akár közvetlenül mellettem is, mert alszom. És ez szerintem gyakorlatilag mindenkire igaz. Aki nem tud elaludni, az nem elég álmos, és/vagy alvászavaros. Utóbbival viszont érdemes megkeresni egy orvost.
-
woodworm
veterán
Erre (is) jó a cfw, általában vezérelhetőek a ledek.
A páromat zavarja a sok világító led, engem nem. Mindig mondom neki, hogy alváshoz csukja le a szemét, ne a ledeket nézze.
Állandó éjszakásként dolgozok, a fejem automatikusan felismeri a párnát, ha ráteszem azonnal elalszok és nincs idő foglalkozni különböző zavaró tényezőkkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jól felszerelt, de olcsónak semmiképp sem nevezhető routert villantott az ASUS.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest