- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
szerintem egy gép összerakásánál érdemes mindig elolvasni elötte mindent. minden procihoz megvan a hozzá legilőbb alaplap. Sajnos egyértelműen egy márkára sem mondható az, hogy jó lenne. Bármit veszek akár tv-t is, belém azt neveltük a szüleim is, hogy elötte alaposan járjak mindennek utána. Mindig van egy típus ami jó. Pl egy samsung tv-nél van 5 ugyan azon méretben de csak egyik verzió az ami tényleg jó, ára pedig lehet annak a legolcsóbb. Néha beletalálnak valamibe néha nem és ez mindig utóbb derűl ki. Nekem is ilyen lapom van q6600-al elötte alaposan belerágtam magam mi hogyan, jó lesz e. Egyetlen amitől tartottam a sata bug amit azóta orvosoltak már. Biosnak is utánajártam soxor nem a legújabb az ami jó, abból is mindig van egy legstabilabb érdemes fórumot olvasni. Számomra ez a lap így, hogy elötte utánajártam nem okozott problémát és azóta is tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epic Games Store - Ingyenes What Remains of Edith Finch (PC)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Formula-1
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest