Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik972
csendes tag
Kedves stol!
Sajnos lehet, hogy neked van igazad. Első gondolatom nekem is ez volt. Reménykedtem, hogy egyszerűbb lesz a megoldás, mert egyik kollégám hívta fel a figyelmemet egy esetleges táp összefüggésre, azért kérdeztem meg itt. Az IC ki- és beforrasztása meghaladja a képességeimet. Nem tudom, ki csinálná meg nekem, ráadásul, hogy mennyiért, mert Tomi850-nek köszönhetően már elég sokban van a cucc. Elsőre nem értettem, de megnéztem egy YouTube-s videót, hogy mi is az a "reball". Nekem esélyem sincs rá.
Köszönöm a hozzászólásodat!
kts88-nak is! Kis időm lesz meg is próbálom. Mit veszthetek? Még néhány kondi ára már nem egetverő...
Új hozzászólás Aktív témák
lo A minap ZéMester jött hozzám egy kéréssel, mégpedig, hogy tegyük jobb tuningalannyá az egyelőre gyári...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Jövő héten jelenik meg a Poco F7 széria
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N2840 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest