Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BBoti2002: Gamer PC beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
expo
tag
Időközben felmentek rá a frissítések, még durvább merülés lett belőle, fél napot bírt ki.
Már a visszavitelre készültem, de előtte nyomtam egy gyári beállítások visszállítását, a nullázott rendszerre pedig felment a legfrisebb asus cucc. A terhelés nélküli merülés egyből megszűnt, alig veszít energiát alvásban. -
expo
tag
válasz
anarkee #4839 üzenetére
Ugyanígy vagyok, ME176CX, tíznapos vásárlás és merül, mint a fene. Alvásban meredek lineáris merülés, ezen segített néhány app tiltása és a háttérkommunikáció, frissítések stb. leállítása. Utána repülő üzemmód + wifi, ami a képernyő kikapcsolásakor elmegy alvóba.
Most ugyan láthatóan jobb, de nem hiszem, hogy ez így normális alaphelyzetnek. És terhelésnél továbbra is masszívan fogyaszt, böngészés közben láthatóan esik a töltöttség.
De várok még pár töltést.Ha valamire jutottál, jelezd itt légyszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest