- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smith890
csendes tag
Na, itt egy kis tapasztalat a garanciális javíttatásról:
A HD 7-esem nem működik tökéletesen. Sok kisebb-nagyobb bajok vannak vele, ilyen a hangszóró, ami halk pukkanással kapcsol ki, miután leállítok egy filmet vagy zenét. Ezt igazából csak csendben lehet észrevenni, ezért ezt már lassan le is sz_rom. A másik probléma, hogy a hátlapi kameránál, fókusznál valami halkan kattan. Az appból való kilépésnél meg szinte mindig olyan hangja van, mintha egy tükrös fotómasinában épp lecsapódott volna a tükör. Mivel újabban gyakran használom a kameráját, így baromi idegesítő ez és szerintem nem is normális. Viszont ami végleg arra késztetett, hogy küldjem szervizbe, az az, hogy töltés közben, mikor felmelegszik a készülék, gyakran szinte használhatatlanná válik. A kijelző olyan helyen is érzékel, amit meg sem érintettem, vagy pl. ha egy oldalba belenagyítok és egy linken hosszan rajta tartom az ujjam, vagy épp csak lassan görgetek, ugrál a megjelenített tartalom a kijelzőn. Kipróbáltam másik töltővel, másik konnektorban, ugyanazt produkálja.
Ezekkel a hibákkal küldtem a szervizbe.Szombaton beregisztráltam a készüléket az Asus honlapján javításra, kedden jött a futár. Szerdán 11 körült beért a Cordon Electronicshoz, de este fél nyolckor már jött a mail, hogy befejezték a javítást, küldik is vissza a készüléket, mert nem tapasztalták a leírt hibákat. Nem tudom, hogyan tesztelték, tesztelték-e egyáltalán, de 94%-os töltöttséggel küldtem el nekik a tabot, így ha felrakják töltőre és egyből kipróbálják, nem feltétlen fog jelentkezni a hiba. Viszont ha már kellően meleg a készülék, akkor jelentkezni fog, ahhoz meg huzamosabb ideig kéne a töltőn lennie.
Lövésem sincs, mit csináljak. Küldjem vissza megint? Lemerítem nekik 15%-ra és egyszerre csak egy hibát írok le a bejelentésnél. Aztán ha az egyiket javítják, akkor visszaküldöm a másik hibával.
Azt már bele se vettem a listába, hogy az előlap 1-2 mm-re kezd felválni a készülékháztól 2-3 centin.
Nekem most úgy tűnik, hosszadalmas procedúra elé nézek, pedig csak annyit szeretnék, hogy normálisan működjön valami, amiért 50 ezer forintot kifizettem...
-
Smith890
csendes tag
válasz
bordi10 #1811 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ha mindkét cipzárt behúzod, vagy csak az egyiket körbe akkor valamelyik sarkánál feszülni fog, mert kisebb a belső mérete, mint a tabè. Így meg az a védőcsík semmit nem véd a cipzártól, ráadásul aggasztóan feszül a saroknál a gép. Ha valakinek addig nem recsegett a készüléke, az a tokba való beleerőszakolás után recsegni fog. Én legközelebb vagy belepròbálom az adott tokba, vagy netes rendelèsnél figyelembe veszem az adott tok belső méretét, és a tab mèretèhez igazítva veszem. Ez a tok nekem sajnos nem vált be.
-
Smith890
csendes tag
Sziasztok!
A következőt produkálja a tabom: ha gépelek, vagy bármi mást, ami azzal jár, hogy a hangszóró működik, akkor a művelet befejezése után pár másodperccel a hangszóró lekapcsol. Ezzel nincs is gond, a zavaró dolog ott kezdődik, hogy egy halk pukkanással teszi meg. Alig hallható, de hallható.
Másoknál is fenn áll ez a dolog? Esetleg vigyem szervizeltetni a tabot? -
Smith890
csendes tag
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget!
-
Smith890
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is tulajdonosa vagyok egy HD 7-nek. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi ideig kell tölteni a tablet akkuját? A felhasználói kézikönyvben 8 órát jelöltek meg, de azt nem tüntették fel, hogy ez csak az első alkalomra vonatkozik, vagy esetleg minden alkalommal ennyi ideig kell tölteni, amikor lemerítem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrotik routerek
- Bluetooth hangszórók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- APPLE iPad Mini 8,3" (6. generáció) 64 GB WiFi Lila - Újszerű
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest