Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz
atiiika
üzenetére
ASUS Persona Cover for Memo Pad HD7........nekem ez van. A Mediamarktból rendeltem, 6000 szállítással. Kivágások a helyükön vannak, elég masszív szilikonszerű anyag. Jo nehéz is lett tőle , minimum megkétszerezte a sulyát. Annyira megvédi szerintem, mint a bőrtokok, amiket 3000-nél olcsóbban nem találtam, amihez ugye hozzáadódik a postaköltség... ez meg legalább a hozzávaló, bár kicsit bő szerintem, persze nem annyira hogy gondot okozzon.
-
SztiviVander
addikt
válasz
atiiika
üzenetére
Idehaza én nem láttam a gyári asus tokon kívül normálisan méretezettet. Viszont itt ajánlották EZT és EZT, ezeket meg is vettem. Ez első egy kicsit keményebb anyag, a tab pedig műanyag fülekbe pattan be. Ennek ki van vágva rendesen még a hangerő gombok környéke is. A második puhább anyagból van, kellemesebb a fogása, ami begofja a tabot az is olyan puha anyagból van mint a többi rész. Ennél a hangerő és bekapcs gombokat kicsit macerásabb megnyomni. Mindkettővel megy a transcover funkció. Én most a másodikat használom, az első tartaléknak el van rakva. Kb. 2 hét alatt megjött mindkettő, ha nem sürgős akkor én nem vennék ilyet itthon 3-4x -es áron még akkor se ha lehetne kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest