- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Levente75 #2938 üzenetére
Sajnos nem terveztem, hogy leszedem. DE, ha ne adja Isten sor kerül rá, akkor mindenképp megörökítem ezt az ünnepélyes pillanatot
Amúgy azért mertem én is lepattintani, mert mikor visszajött a szervízből már láttam, hogy buherálták ( nyilván ). Biztos vagyok benne, hogy nem 100%-ban szakszerűen szedték le, mivel voltak kisebb, valóban kisebb külsérelmi nyomok. + az egyik sarka rosszul is volt visszapattintva. Marha jó. Az egyik belső pöcök el is hajlott, mire ezt óvatosan visszaegyengettem, vissza patentolgattam... Ekkor szedtem le először, rögtön aznap, hogy meghozta a DHL a gariból.
A másik eset pedig az előbbiekben leírt akció volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest