- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Levente75 #2938 üzenetére
Sajnos nem terveztem, hogy leszedem. DE, ha ne adja Isten sor kerül rá, akkor mindenképp megörökítem ezt az ünnepélyes pillanatot
Amúgy azért mertem én is lepattintani, mert mikor visszajött a szervízből már láttam, hogy buherálták ( nyilván ). Biztos vagyok benne, hogy nem 100%-ban szakszerűen szedték le, mivel voltak kisebb, valóban kisebb külsérelmi nyomok. + az egyik sarka rosszul is volt visszapattintva. Marha jó. Az egyik belső pöcök el is hajlott, mire ezt óvatosan visszaegyengettem, vissza patentolgattam... Ekkor szedtem le először, rögtön aznap, hogy meghozta a DHL a gariból.
A másik eset pedig az előbbiekben leírt akció volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest