Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Gorbesz #2412 üzenetére
Hát most épp 6GB-os nincs, egy 8,81GB 720p van kéznél a kártyán, illetve egy 17,72GB-os mkv.
Az ésszerűség kedvéért a 720-ről írnék inkább:
Video:
Codec..........: x264
Resolution.....: 1280x534
Bitrate........: 9393 kbps
Fps............: 23.976
Audio:
Format.........: AC3
Bitrate........: 640 kbps
Channels.......: 6 (5.1)
Frequency......: 48,000 HzA tabin kizárólag MX playert használok, szoftveres dekóderrel gyönyörűen egy röccenés nélkül szalad a film (720p) és tökéletes a hang is.
Amibe még nem nagyon ástam bele magam, de bevallom lehet nem is fogom, az a HW dekóder, ugyanis itt nekem sosincs hang (Ace2 telón se), ellenben itt még a ~18GB 1080p mkv is gyönyörűen megy, csak ugye hang az egy szál sincs. Nem mondom, hogy nézhetetlenül, de ahhoz közelítő produkciót csinál, ha átváltok szoftveres dekódolásra, cserébe viszont van hang.Igazság szerint elég gyengus internetem van és a tabi kényelmesen töltögethet a közel zero fogyasztásával felőlem akár napokig is, ellenben a villany zabáló PC-t nem erre fogom használni, a notit pedig nem tudom mindig nélkülözni, hogy otthon töltögessen
. Anno összedobtam egy P2-es letöltőgépet és csupán 6 ezerrel csökkent az akkori 17ezres villanyszámlám, igaz akkor még egy jó étvágyú Prescott magos cucc volt 4,4Ghz-re húzva vízhűtve...
Csak ugye a PH-n kényes téma a p2p meg sok más is, ezért nem feszegettem, hogy miért örülök én annak ennyire, hogy szereti a tabi az ntfs partíciót...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Microsoft Excel topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest