- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
airwawes
tag
A rootolás egyenlő a garanciavesztéssel. Ha unrootolod akkor és csakis akkor nyered vissza. De mivan ha nem tudod unrootolni? Sajnos jártam így. Aksivezérlője meghalt egyik volt készülékemben, és nem tudtam bekapcsolni. Azonban a szervízesek igen. De ennek az esélye kicsi. Én custom rommal tolom a tabletet.
emerzee: próbáltam a gl to sdt is de nem megy. Valami olyasmi mod kellene ami egy az egyben kiüti a belső memóriát, mintha nem is lenne. (Úgy működjön a tab mint egy belső memória nélküli készülék)
-
emerzee
aktív tag
Nekem mindegy mi a véleményed, és erőlködhetsz, hogy meggyőzz, de az asus dönt, és nem én vagy te, így ha root-olsz, ott a garanciavesztés esélye. (Persze, lehet, hogy a szervizes jó fej, és lexarja...) De az Asus hivatalosan megszünteti a garanciát root esetén. Részemről ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Peugeot, Citroën topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest