- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk67
csendes tag
Az otg-ről eddig nem sok infó jelent meg, most megosztom a tapasztalatomat.
Másfél hónapja használom a tabot.
Előtte volt egy noname gépem, amihez vettem egy magyar billentyűzetes tokot.
A boltban a kipróbálásnál még működött, de később semmi. Azt eladtam és megvettem a HD7-et, mert azt olvastam, hogy a 4.2.2-es frissítéssel lesz otg. Nem lett.
Vettem egy CANYON CNR-USBHUB06N külsőtápos hubot. A billentyűzet így már jól működik, csak sajnos 220V-hoz vagyok kötve. Majd megpróbálom kocsi szivargyújtóról is, de kell valami átalakító. Működik az usb egér is. A pendriveot viszont nem látja.
Próbáltam FAT-al, FAT32-vel, NTFS-el, különböző méretű pendriveokkal, egyik sem volt jó.
Egyáltalán nem érzékeli. Ugyan ez a helyzet az E173 Huawei T-mobile-os mobile stick-el is.
Lehet, hogy valamit be kell állítani? Ha valakinek van ötlete, szívesen veszem.
Én nem tapasztaltam semmilyen hibát a leírtak közzül, sem a frissítés előtt, sem utánna.
Összességében (amire használom) nagyon meg vagyok vele elégedve, csak a pendrive hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest