Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
Igen, ettől kicsit félek is, hogy elavult lesz, ha a HD 7-et választom. Mellesleg 10 ezer forint van a két készülék ára között. De még lehet hogy később ennél is olcsóbb lesz...
Még nem néztem annyira utána a Memo Pad 7-nek, ergo mi is a különbség az ME176C és az ME176CX között? Meg sima ME176 is van?
Az OTG-re rá is akartam kérdezni, úgy hogy köszi az infot!Sajnos nem vagyok nagyon otthon az androidos cuccokban, így nem nagyon tudom mi is az a ZenUI. Tesztvideót már láttam a Memo Pad 7-ről, ott volt róla szó, de így sem vagyok előrébb.
Még egy kérdés: Valahol azt olvastam 1,33Ghz-es a procija de ez felmehet 1.86-re is. Ez mit jelent pontosan? Az 1,33 névleges érték, az 1,86 pedig maximum?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest