Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
canniball #3087 üzenetére
Egy pdf valóban belefért volna, ebben igazad van, DE!:
Akinek ez a használati útmutató szól, az még életében nem látott tabletet, tehát fingja sincs, a pdf-ről...
Manapság, mikor a mobiltelefoneladások döntő, sőt! szinte egésze az okostelefonról szól, nincs senki aki ne értene felhasználói szinten az androidhoz/winmobilhoz/ios-hez, érintőképernyőkhöz/grafikus felületekhez. A kinézetük, használatuk nagyon-nagyon hasonló. Tehát megintcsak nincs kinek szóljon a használati. Akinek mégis szólna, az nem fog bemenni a boltba, hogy "idézem":
- Hallottam arról a négymagos gyönyörűségről, aggyanakmár egy féltucatot a lakkosból, meg egy másik féltucatot a matt hátuljúbúl! De használati cd-vel ám!
Szóval, szerintem, ha a nagyinak akarna valaki ilyet venni, annak úgy is elmagyaráznák, hogy miről van szó... (A nagyinak egyébként is xar a szeme egy ekkora képernyőhöz, és remeg a keze a kopogtatáshoz. A többi korosztály meg van annyira modern a fejlett országokban, hogy megértse. A nem fejlett országokban meg nincs pénz ilyen tabletre.)
De akkor itt jön a következő: Az asus a hw-t gyártja. Részéről a leírás ennyi: A bekapcsoló gomb itt van, és bekapcsol, a hangerő meg itt, azzal meg a hangerőt buzberálhatod. A töltőt ide dugd, a fülesed meg ide. Az androidot meg a google gyártja, kérdezd őket, ha nem érted a csíziót!
Az android egyébként is egy nagyrészt internetre támaszkodó rendszer. Az internet pedig feltételez bizonyos szintű grafikus felület ismeretet. Nincs senki akinek pedig ne lenne a környezetében olyan ember, aki ne tudna pár percben alapozó segítséget nyújtani.
Felesleges a cd. A support pedig tuti le van írva a dobozon/garilevélen. Ha pedig még odáig se jut el a júzer, akkor megette a fene...
Próbáltam viccesre venni a figurát, és ez az én véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest