Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillseemann
csendes tag
Na. Akkor most az a helyzet, hogy teljesen random módon kiírja, hogy túlmelegedett az akksi és utána restart, aztán jól beragad a bootba és csak újraindulgat. Valakinek hasonló?
Rendesen frissített, nem piszkált, tokban tartott, munkahelyen főleg filmezésre használt készülékről van szó. Na jó az utóbbi időben kicsit ráfüggtem a fifa14re, de nehogymár... Igazából valamikor azután kezdte el. Na ha sikerül újra bekapcsolnom - ilyenkor ki-bekapcs után is beragad a bootba - megpróbálom leszedni.Pandát futtatam, cachet töröltem, felesleges progikat töröltem. Úgy is hozza a hibát, ha kitámasztva van.
Hogy én mér nem a Huffnáger Lumia 1520hoz mentem feleségül....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest