Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
tillseemann
üzenetére
Nálam is jelentkezett a wifi bekapcsolás felirat beragadasa ha gyorsan elkezdtem lapozni, babrálni. Viszont ha hagyom 2mp és magátol eltűnik. Ha felrafad akkor ki-be kapcsolod a wifi-t és kivárod azt a pár pillanatot hogy mafától eltűnjön.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
tillseemann
üzenetére
Érdekes mert Én eddig nem tudtam előcsalni.
-
emerzee
aktív tag
válasz
tillseemann
üzenetére
Fényképezd már le légyszi, hogy mi is lássuk. Aztán, ha megvan a fénykép, mentsd le róla a neked fontos tartalmakat, majd nyomj egy teljes visszaállítást. Sokunknak van ilyen tabletje, de eddig még senki se írt ilyen hibáról. Ha rendszervisszaállítás után is ugyanez van, én már vinném is a szervizbe...
-
Dazsar
aktív tag
válasz
tillseemann
üzenetére
ki írja hogy túl melegedet az aksi? o. o wtf?
-
Gorbesz
tag
válasz
tillseemann
üzenetére
annyi, hogy Tegra supporttal jobban nezek ki, dehat mind1 ez megis csak egy tab touch controllal
szoval en is igy vok vele.
most kutakodnom kell Diceplayerrel HW modban az MKV szaggatni kezd amikor beletekerek. eleg zavaro. kiprobalom az mxplayert kesobb -
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann
üzenetére
és szépen szalad a gépen ?

-
FlekkeN
aktív tag
válasz
tillseemann
üzenetére
Szerintem érdemes a launcher lecserélni apex vagy valami másra. Stabilabb és gyorsabb is lesz. Én Apexra cseréltem és jobb.
-
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann
üzenetére
válaszodat köszönöm szépen.
real racingot viszont láttam videon, és ott patentul futott a memopadon. kérdés az hogy melyik verzió volt fent a tableten...
-
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann
üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy miylen játékokat probáltál ki rajta?
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
tillseemann
üzenetére
Hardveres háttér megvan csak android bugos ezért nem működik. Valószínűleg lesz frissítés és működni fog, de nem szabad erre alapozni.
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
tillseemann
üzenetére
4.2.1 a legfrissebb verzió és azt hiszem az alverzióban kiderül 2013.07.11- volt az utolsó frissítés. Ez csak ilyen mini frissítés és nincs változtatási lista. 4.2.2-őt az Asus augusztusra - szeptemberre ígérte de ki tudja lesz-e egyáltalán. OTG jelenleg csak külső powered USB hubbal működik amit konnektorba dugsz.
Amúgy valaki azt mondta a képernyő és a kamera elhelyezése ugyan ott van mint a régi nexus 7 ezért jó rá a régi nexus 7 képernyő védő fóliája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Razer gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
szoval en is igy vok vele.