- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
Megvan nekem is a gép. Sajnos csak tegnap este tudtam egyenlőre vele foglalkozni kicsit.
A hangerő és ki/be gombot elhelyezhették volna jobban is. Vettem hozzá gyorsan egy nem túl drága tokot, hogy legyen valami, amibe gumis módszerrel lehet befogni a négy sarkánál. Hát így kelleni fognak anyukám hosszabb körmei, mert nem igazán lehet hozzáférni a gombokhoz.
Jól esett volna még egy olyan HTC-s gyors bekapcsolás funkció, de nem vagyok telhetetlen.
Mivel eddig csak ismerkedésen vagyunk túl, sokat nem tudok írni. Hogy valami jó is legyen, összességében tetszik. Anyukámnak teljesen jó lesz.
Elgondolkodtam rajta, hogy nem is adom neki oda!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest