- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
Van benne, az az ebook olvasó alkalmazás. Volt is rajta gyárilag pár könyv. Nekem végeredményben tetszik, a telefonomon nem használtam ilyet, így viszonyítási alapom sincs. viszont amit tapasztaltam: töltöttem fel gyorsan pár pdf-ben mentett könyvet változó méretben 30-50mb / könyv. Azt tapasztaltam, hogy mikor lapozok akkor kb. 2 mp telik el mire beélesedik a következő oldal. Másnál is ilyen? Vagy van esetleg erre megoldás, hogy egyből éles legyen?
Jövőhétre én is tervezek egy kis beszámolót a masináról, hogy mik a tapasztalatok. Sajnos annyira nincs időm nyomkodni hétközben, mármint próbálgatás gyanánt, illetve keresgélek még rá programokat, hogy be tudjam lakni.
Részemről a sok gyári fizetős progikat kukáztam, (letiltottam) . Mármint amik a play vásárlásra ösztönöznek, hogy fizetős dolgokat vásároljon az ember.
Kíváncsi vagyok navigáció hogy fog rajta menni. Kap majd két navit. egy autósat és egy turista térképeset. a GPS vételére leszek kíváncsi nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest