- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Örülj neki, mert nekem a 4. szerviz után össze-vissza fagyogatott, 10-ből 9x feloldottam és lefagyott, vagy már ki volt kapcsolva és akkor meg 10-edjére kapcsolt csak be....
Aztán az egyik nap már meg is halt teljesen! Egy eddig nem látott Intel logó jelenik meg, kivilágosodik, majd eltűnik... és erre képes a tablet jelenleg (!)
Egyáltalán nem voltam ideges, csak moslékkeverőfával törném szilánkosra az összes fogyatékos térdkalácsát a szervizben, hogy 4. menet után egy ilyen rakás szart adnak vissza...(főleg, hogy a 3-adszorra touch misaction, fagyás, minden pöcsömöccse hibával egy olyan üzenet jött tőlük, hogy üzemszerűen működik, a felhasználói kézikönyvnek megfelelően... aztán ahogy elmentem érte, adtam is vissza a cd-vel ugye, és egy ilyen használhatatlan fost adnak vissza)
A héten jön érte a garifutár, <sarcasm> remélem van még 23 ifányi cserealkatrészük és megpróbálják különböző random alkatrészek cserélgetésével orvosolni a hibát, mert az eddig is bejött!! </sarcasm>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest