- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
air76
tag
Nem a boltan vettem,hanem a webshopból rendeltem.A boltban nem volt.Eredetileg a sima Memopad HD 10-et akartam venni 59990Ft ért,de az jóval gyengébb(gpu,kijelző,ram).Inkább rádobtam azt a 15ezrót.De érdekes a Media Marktban sokkal drágább a készülék,(mert adnak rá garit a törésre ..stb.SZERINTEM)mint a webshop-ban.A nyári napfénynél úgy se látod a kijelzőt..ez egy szobai tab!Lehetne nagyobb a fényereje,viszont ebben az esetben spec a samsungok jobbak.
-
air76
tag
Az asusnál ami döntött az a full hd,meg a 2Gb ram.A samsungnál sztem jobb.Az LG újjabb, ott adreno 305 van,de kissebb felbontás meg 1Gb ram.A toshiba tegra 3-mal,de összeségében gyengébb.Nekem nagyon bevált a HD 7,és ezért választottam az asust.(meg persze,hogy 75 ezróért jutottam hozzá).De nézd meg a teszteket,és te döntsd el.Biztos jó a Samu is meg az LG is,de nekem ez kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest