- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Lehetni lehet, de ott már nagyon más a kernel, semmi 3D gyorsítást nem tudsz kicsikarni az IGP-ből, mert ahhoz nincs driver. Próbáltam nyíltból egesztgetni, de nem jött össze, fórumozva kiderült, hogy másnak se nagyon.
NAS és 100 MBit LAN: jelen írásban egy átlagos otthoni hálóról beszélünk, erre bőven elég lenne, sőt, 2 sata is elég, mert lehet "toldani" külső lemezzel, de sztem átlag home usereknek elég az is.
Egyetlen fájdalmam a film lejátszás, amúgy aranyos, csendes kis deszka.Silentfrog:
Nem olyan durva, persze a jót könnyű megszokni, így az asztali gép után kicsit döcögősebb, de ez csak a progik megnyitására, és a több progi együttes futtatására vonatkozik. Értem ez alatt, hogy pl. word, excel lassabban tölt be, de utána semmi baja. Viszont ha word mellé van pár füles böngésző, akkor lassul a váltás közöttük, de ez természetes egy egymagostól.
Volt nálam 1 magos atom netbook, meg EeePC, na azoktól azért gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged