- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Most komolyan! Ezentúl lehúzzátok a videót, ha nincs macska?
-
-
Dhampir
félisten
Büdös macska mindig belerondított a felvételbe. Na de itt a router a lényeg.
Engem csak a macska érdekelt.
-
egykettő
aktív tag
Az intel ezen platformjára nem is gondoltam, ez papíron tényleg nem rossz.
itt van egy teszt a régebbi bail try-ről, egy 3,5" winyóval max 25W idle 20W, not bad.
Nálam most van egy TL-1043NDv2 openwrtvel +3,5" külső HDD, router,nas,torrentserver szerepkörben, nem egy erőmű, de szépen teszi a dolgát, kicsit utána keresgélve a HDD-vel ez is 20W körül eszik, és sebbességbe már össze se lehet hasonlítani egy bailtrail vagy cherrytrail-vel.
Konklúzió ha végre gyorsabb netem lesz és felesleges pénzem beruházok egy ilyen intel minipc-re. -
kmisi99
addikt
Lassan már odáig fejlődik a technológia. Szerintem egy cherry trail kb régi core 2 dou cpu szintjén van és 2w ot eszik maga az SOC. Nem hiszem, hogy a komplett pc 10-15w nál többet enne, míg egy átlag SoHo router is kb 10w ot eszik. Szóval szerintem nem annyira nagy hátrány, meg nekem ennyit megér, hogy én csináljam. Addig is tanulom a dolgokat.
-
-
h.kalman
csendes tag
és ez mondjuk ennyi pénzért mi az amit tud és mondjuk egy BPIR1 olcsobban nem?... igazából csodák nincsenek.... a gaming dolog mostanában nagyon nagy sláger jövőre már lehet lesz GAMING vagy GAMMMMMMMMER téligumi is ....
-
Na végre macska
-
kmisi99
addikt
Én pl nem venném meg, jóval kevesebből összedobnék egy kis fogyasztású pc-t 2 gigabit porttal arra pedig valami linux alpú router klienset. Úgy szabok meg mindent amit csak akarok. Ráadásként még esetleg kaphatna nas funkciót is.
-
total90
veterán
190 es 279 € kozott talaltam a neten most hirtelen. G10-en belul van valami extra kulonbseg modellek kozott, mert nem tudok mast elkepzelni, hogy ekkor az arkulonbseg.
-
Jujdejó már géming router is van. Mikor jön hozzá a géming utp kábel?
-
-
marositech
senior tag
Hát az eleje rohadt nagy, a zene meg a macska.
-
A H2R talán a Kawasaki kis pöcsköszörűére utal. 3x annyi mint amire gondoltam árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Büdös macska mindig belerondított a felvételbe. Na de itt a router a lényeg. Nagy örömmel nyitottam ki a dobozt, mert...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest