Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
Szia!
Akkor egy kis segítség

Engem nagyon érdekelne:
- Milyen hang formátumokat kezel? Esetleg az flac lejátszása megoldható?
- A Samsung Appstore, mennyi és milyen alkalmazások vannak? nem azt kérem, hogy sorold fel az összeset, de így összességében, van már pár alkalmazás, vagy még nagyon kevés van? Ezeknek milyen a minősége? Sok a szemét?
- Milyen a zenehallgatás minősége? Gyári füles milyen? Gondolom érdemes azért egy jobb füles hozzá...
- Mennyire jó az akksi? Mennyi időt bír ki nálad?
- A gps milyen benne? Tudom, hogy van A-gps, de gyorsan pozícionál? Kültéren, beltéren kb mennyi idő még összeszedi magát? Mennyire jól tartja a jelet?mmm rengeteg kérdésem van, én a Wave és a Galaxy S között örlődöm... igazából a Galaxy-t szeretném, már csak 1 hónapot kéne hozzá spórolni, de az anyagminőség sajna eléggé rossz, úgy látom ebből Wave lesz...
De félek egyelőre a Bada-tól

Tényleg, esetleg volt már szerencséd összehasonlítani az anyagminőség szempontjából a Wave-t a Galaxy S-el? Tudom, hogy a Wave nagyon komoly minősége, de mennyire gáz ehhez képest a Galaxy?
Nos engem ezek a kérdések foglalkoztatnak

Ja igen és egy bónusz kérdés, olvastam egy két helyen, hogy a Wave-re feltehető az android, igaz ez? Még csak videót se találtam erről a YouTube-on, lehet Urban Legend?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Tőzsde és gazdaság
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest