Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
refrigerator
üzenetére
Láttad-e már a saját arcképedet?

Resistance is futile!!!!

-
refrigerator
tag
Lehet. Viszont már tapasztaltam egyet, s mást. Így inkább azt mondanám, hogy élek a lehetőségekkel, minthogy olyan legyek, aki... Szóval voltam már nős, úgyhogy inkább a meglepetések
még ha kellemetlenek is 
-
Eastman
addikt
válasz
refrigerator
üzenetére
Fog.
-
nullpoint
őstag
válasz
refrigerator
üzenetére
Az ágyban lehet nem mutat újdonságot pár hónap után, de a természetét nem fogod tudni kiismerni, azt garantálom

Ahogy Picco is fogalmazta, lesznek meglepetések.

-
Picco
addikt
válasz
refrigerator
üzenetére
Csunya meglepetesek varnak meg rad az eletben, no offense
-
Ghoosty
őstag
válasz
refrigerator
üzenetére
Szerintem az incel-eknek erről más a véleménye.
Mivel mind a tartós párkapcsolatban élők, mind a függetlenek elég heterogén csoport, így erre a kérdésre nem lehet ilyen egyszerű választ adni.
-
válasz
refrigerator
üzenetére
"Egyértelműen a függetleneknek jobb a szexuális életük."
Jók ezek a kijelentések, főleg, hogy erről rendkívül ritkán szoktak az emberek őszintén nyilatkozni
-
nullpoint
őstag
válasz
refrigerator
üzenetére
Persze, mert szabad mindig másik nővel csinálni és nincs miatta veszekedés.

-
Argos
őstag
Egyik kedvenc mainapság.
Nem új, nem régi, nem bont formát. De, nálam begyere.Nameg Anna ésabarbi muzsikjai!

-
nullpoint
őstag
Soha nem értettem hogy képesek az emberek unatkozni. Az ilyeneknek tényleg semmi dolguk nincs?
-
törölt tag
fel
-
Argos
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Én a magam kicsi jól bejáratott világában is tudok extrázni.
Ellenben, ma végre január óta karomba kaphattam a kishugyit.
Egy kis angyal, az a piszok kis genyó fajta, de angyal!
Édesen vigyorog és mutatja, hogy, mi is kell őkelmének...
Szerencsére, pár100 méterre van egy jáccótér.
Hintáztunk-fogódzva, csúszdáztunk - kapaszkodva, és még lipityókáztunk is - both sided!
Anyukája hamarabb fáradt el ugye.
-
t72killer
titán
A szomszéd nője mindig zöldebb
. A házasságban élők mindíg azt gondolják, hogy a "független"eknek jobb a szexuális életük, a "függetlenek" pedig azt, hogy a házasságban élőknek.SzVSz ahogy alakult, meg kell fogni az életből azt, ami pozitív és nem sokat filózni azon, hogy másképp alakítva jobb lenne-e.
#17: a valódi remete (=aki teljes harmóniában boldogan eléldegél pl világítótorony-őrként, erdészként, stb) ritka embertípus, nem szabad összekeverni a kiégett emberrel, akinek csak egy kis pihenés kell és utána menni akar vissza közösségbe/családba. Vagy épp kikészül az elszigetelődésben, ahova menekült és nem tudatosítva mi a baja, rossz vége lesz a dolognak.
-
-
Viktor77
titán
Csúnyát fogok írni.
Kurvára igazad van!
-
Argos
őstag
Na, igen. A szakembör, az szakembör!
Jómagam - szinte - mindenevő vagyok zenei téren. Legyen benne valami, ami megfog, betalál nálam.
De, az utóbbi jó néhány év megasz*r és egyéb társai nyomán, közmeghallgatás trágyává tett """zenék""""...
Hát, nem mondanám, hogy az én kevéssé gourmet ízlésemet tekintve is, megütötték volna a minimum mércéjét.Pedig, csípem a Lidinénit, a Thunderstruck- ot és a Hupikék törpikék közt is akad seggrázós móka-zene.
-
Eastman
addikt
#10-re:
17 lehettem, haver bátyja zene-boltot vezetett. Suliból mentem haza, szr kedvem volt már egy hete. Benyitok, mondom neki, Lala, van olyan zenéd mint a San Francisco utcáiban? Felnyúlt a polcra;
- Tessék! és levette a becelofánozott Syrius kazit. Egy mozdulattal. A Metallica, Megadeth, Pantera, Obituary, Type O Negative fan. Otthon elindítom, jóság van, mondom; ez a szakismeret!
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
-
SySERR
csendes tag
Nézd a pozitív oldalát a dolgnak: Még mindig jobb a helyzet mint ami mondjuk 10 év múlva lesz!

-
Eastman
addikt
A problémafelvetés, a téma örök. Egy példa 1975-ből.

(Köszi, hogy bedobtad, mert így újra elővettem a lemezt.
) -
Gdi
senior tag
Ez ilyen midlife crisis vagy mifene lesz. Engem is elkapott már hasonló.
-
Na, megütött a felnőtt kor?

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ford topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(vitz)

még ha kellemetlenek is

)