- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
-
törölt tag
-
Eastman
addikt
-
törölt tag
Lehet. Viszont már tapasztaltam egyet, s mást. Így inkább azt mondanám, hogy élek a lehetőségekkel, minthogy olyan legyek, aki... Szóval voltam már nős, úgyhogy inkább a meglepetések
még ha kellemetlenek is 
Láttad-e már a saját arcképedet?

Resistance is futile!!!!

-
refrigerator
tag
Lehet. Viszont már tapasztaltam egyet, s mást. Így inkább azt mondanám, hogy élek a lehetőségekkel, minthogy olyan legyek, aki... Szóval voltam már nős, úgyhogy inkább a meglepetések
még ha kellemetlenek is 
-
Eastman
addikt
Én magamból indulok ki, illetve amit tapasztalok a környezetemben... Volt több alkalmi kapcsolatom. Egy nő pár hónap után kiismerhető, nem fog több újdonságot mutatni.
Fog.
-
nullpoint
őstag
Én magamból indulok ki, illetve amit tapasztalok a környezetemben... Volt több alkalmi kapcsolatom. Egy nő pár hónap után kiismerhető, nem fog több újdonságot mutatni.
Az ágyban lehet nem mutat újdonságot pár hónap után, de a természetét nem fogod tudni kiismerni, azt garantálom

Ahogy Picco is fogalmazta, lesznek meglepetések.

-
Picco
addikt
Csunya meglepetesek varnak meg rad az eletben, no offense
-
refrigerator
tag
-
Ghoosty
őstag
Szerintem ez tény, és aki mást mond, az nem őszinte. Én tapasztaltam mindkét oldalt, és ezért is merem kijelenteni.
Szerintem az incel-eknek erről más a véleménye.
Mivel mind a tartós párkapcsolatban élők, mind a függetlenek elég heterogén csoport, így erre a kérdésre nem lehet ilyen egyszerű választ adni.
-
refrigerator
tag
-
törölt tag
-
UnA
Korrektor
"Értelmét keresni fölösleges mert nincs értelme... "
Ezen a vonalon mindig el lehet jutni oda, hogy semminek sincs értelme - de akkor már annak sincs, hogy beszéljünk róla
-
t72killer
titán
-
Eastman
addikt
-
törölt tag
A fent lévő szövegekre reagálva (Be+)
Kereshetnék az értelmét annak hogy mi értelme van hogy létezik élet? Mi értelme van hogy van az Univerzum? Értelmét keresni fölösleges mert nincs értelme...
-
UnA
Korrektor
Egyértelműen a függetleneknek jobb a szexuális életük.
"Egyértelműen a függetleneknek jobb a szexuális életük."
Jók ezek a kijelentések, főleg, hogy erről rendkívül ritkán szoktak az emberek őszintén nyilatkozni
-
nullpoint
őstag
Persze, mert szabad mindig másik nővel csinálni és nincs miatta veszekedés.

-
refrigerator
tag
A szomszéd nője mindig zöldebb
. A házasságban élők mindíg azt gondolják, hogy a "független"eknek jobb a szexuális életük, a "függetlenek" pedig azt, hogy a házasságban élőknek.SzVSz ahogy alakult, meg kell fogni az életből azt, ami pozitív és nem sokat filózni azon, hogy másképp alakítva jobb lenne-e.
#17: a valódi remete (=aki teljes harmóniában boldogan eléldegél pl világítótorony-őrként, erdészként, stb) ritka embertípus, nem szabad összekeverni a kiégett emberrel, akinek csak egy kis pihenés kell és utána menni akar vissza közösségbe/családba. Vagy épp kikészül az elszigetelődésben, ahova menekült és nem tudatosítva mi a baja, rossz vége lesz a dolognak.
-
t72killer
titán
-
nullpoint
őstag
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
Feltételezem, nem konkrétan rám gondosz.
A mai törpénet az lesz, hogy a paradicsonpalántákat átültetem cserépből, földbe.
És sírok a fele paprika felett, mer az nem akart nőni.
Ámde, a másik féle az igencsak! -
nullpoint
őstag
Soha nem értettem hogy képesek az emberek unatkozni. Az ilyeneknek tényleg semmi dolguk nincs?
-
törölt tag
fel
-
Argos
őstag
Én a magam kicsi jól bejáratott világában is tudok extrázni.
Ellenben, ma végre január óta karomba kaphattam a kishugyit.
Egy kis angyal, az a piszok kis genyó fajta, de angyal!
Édesen vigyorog és mutatja, hogy, mi is kell őkelmének...
Szerencsére, pár100 méterre van egy jáccótér.
Hintáztunk-fogódzva, csúszdáztunk - kapaszkodva, és még lipityókáztunk is - both sided!
Anyukája hamarabb fáradt el ugye.
-
t72killer
titán
+értelmes időtöltés kell ugyebár. Egy szingli ismerősöm panaszkodott, hogy unatkozik a homeoffice alatt -mondom b.meg, átjöhetnél egy kicsit háztartást-gyerkőcöt rendezni, mert kb nagyobb stressz, mintha melóba járna az ember.
-
Argos
őstag
. A házasságban élők mindíg azt gondolják, hogy a "független"eknek jobb a szexuális életük, a "függetlenek" pedig azt, hogy a házasságban élőknek.SzVSz ahogy alakult, meg kell fogni az életből azt, ami pozitív és nem sokat filózni azon, hogy másképp alakítva jobb lenne-e.
#17: a valódi remete (=aki teljes harmóniában boldogan eléldegél pl világítótorony-őrként, erdészként, stb) ritka embertípus, nem szabad összekeverni a kiégett emberrel, akinek csak egy kis pihenés kell és utána menni akar vissza közösségbe/családba. Vagy épp kikészül az elszigetelődésben, ahova menekült és nem tudatosítva mi a baja, rossz vége lesz a dolognak.
Ohó! Egyik kedvenc filmem!
Kexuális vontakozásban, annyit tudok mondani, h b@sztam is meg rá is.
Igazából ezt teszem. Nem filózok.
Daybydayday. Aztán ennyi. -
Argos
őstag
Ez egyébként egy jó vitaalap lehetne.
Hogy voltaképp mit is jelent a "társas élet".Ámbátor, szerintem, aki értőn olvasta, az pontosan tudja, hogy mire is gondoltam.
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
-
t72killer
titán
-
UnA
Korrektor
Nem igazán, már a kezdés is téves, ami ez volt:
"Társas lény lenne az ember? Lóf@szt."Pedig elég ritka a remete, és a cikk alapján a szerző is folyamatos társasági életet él online és offline. Az, hogy egyedül él, még nem jelenti azt, hogy ne volna társas lény.

-
Picco
addikt
-
Viktor77
titán
Csúnyát fogok írni.
Kurvára igazad van!
-
Argos
őstag
#10-re:
17 lehettem, haver bátyja zene-boltot vezetett. Suliból mentem haza, szr kedvem volt már egy hete. Benyitok, mondom neki, Lala, van olyan zenéd mint a San Francisco utcáiban? Felnyúlt a polcra;
- Tessék! és levette a becelofánozott Syrius kazit. Egy mozdulattal. A Metallica, Megadeth, Pantera, Obituary, Type O Negative fan. Otthon elindítom, jóság van, mondom; ez a szakismeret!
Na, igen. A szakembör, az szakembör!
Jómagam - szinte - mindenevő vagyok zenei téren. Legyen benne valami, ami megfog, betalál nálam.
De, az utóbbi jó néhány év megasz*r és egyéb társai nyomán, közmeghallgatás trágyává tett """zenék""""...
Hát, nem mondanám, hogy az én kevéssé gourmet ízlésemet tekintve is, megütötték volna a minimum mércéjét.Pedig, csípem a Lidinénit, a Thunderstruck- ot és a Hupikék törpikék közt is akad seggrázós móka-zene.
-
Eastman
addikt
#10-re:
17 lehettem, haver bátyja zene-boltot vezetett. Suliból mentem haza, szr kedvem volt már egy hete. Benyitok, mondom neki, Lala, van olyan zenéd mint a San Francisco utcáiban? Felnyúlt a polcra;
- Tessék! és levette a becelofánozott Syrius kazit. Egy mozdulattal. A Metallica, Megadeth, Pantera, Obituary, Type O Negative fan. Otthon elindítom, jóság van, mondom; ez a szakismeret!
-
Argos
őstag
Arra válik. Ma ez lesz a menü!
De, rég 'hallottam' mástól a " Kedves megegészségesedésedre! " szófordulatot.
Nálam, nálunk egyébiránt ez a formula az alkoholszint-mérő. Ha, és amennyiben már korlátoltan vagy csak képes kimondani, akkor az volt az utsó' pohárka...
-
Eastman
addikt
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
Nos, az elég lavórszínű. Már csak, ha édsapám és nagyapáim példájából indulok ki. És akkor jóapámat 2 évvel túl is élném...
Türelmetlenek a család férfi tagjai na.
Ám, a címadás sem volt véletlen. Bár, ja. Kissé asszem' szarkazmus munkált bennem, mikor kiötlöttem.
-
Eastman
addikt
-
Argos
őstag
-
SySERR
csendes tag
Nézd a pozitív oldalát a dolgnak: Még mindig jobb a helyzet mint ami mondjuk 10 év múlva lesz!

-
Eastman
addikt
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
-
Gdi
senior tag
Ez ilyen midlife crisis vagy mifene lesz. Engem is elkapott már hasonló.
-
bitpork
nagyúr
Na, megütött a felnőtt kor?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen monitort vegyek?
- Befellegzett a Destiny 2-nek, júniusban jön az utolsó frissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL WigiDash érintőkijelzős PC vezérlőpanel!
- iPhone 11 64GB 100%(3Hónap Garancia)
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 17 256GB Minden szín + ajándék 20W-os Apple adapter + költségszáma
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vitz)

még ha kellemetlenek is

)