Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
pacman789
üzenetére
nem munkanap. Teljes atfutas. Miert? Ez nem kontenerben jon... Rendes postaval, azaz HongKong-bol vagy Shenzhen-bol repulovel, de nem tudom hova megy a legiposta elsonek. Azt tudom, hogy sokszor a franciaknal lep be az EU-ba ha nemetbe rendelek, sokszor pedig direkt Leipzig-ben. Ezt a vampapirokbol latom. En mindent EORI szammal vamoltatok mert kell rola papir meg szamla..
-
ielektros
senior tag
válasz
pacman789
üzenetére
nem munkanap. Teljes atfutas. Miert? Ez nem kontenerben jon... Rendes postaval, azaz HongKong-bol vagy Shenzhen-bol repulovel, de nem tudom hova megy a legiposta elsonek. Azt tudom, hogy sokszor a franciaknal lep be az EU-ba ha nemetbe rendelek, sokszor pedig direkt Leipzig-ben. Ezt a vampapirokbol latom. En mindent EORI szammal vamoltatok mert kell rola papir meg szamla..
-
DarkByte
addikt
válasz
pacman789
üzenetére
DX jellemzően 1 hónapos átfutással postáz itthonra. De volt már hogy több mint 2 hónapot vártam dolgokra (készletünk sem volt, kínai új év is közbe jött, ilyesmi). Csak tippelek de valószínűleg úgy tudnak ingyen postázni hogy konténer mennyiségekben küldik az árut és be kell várniuk amíg egy-egy ilyen konténer megtelik, csak utána szállítják ténylegesen.
Szóval türelem az kell hozzájuk, de az olcsó árért cserébe szerintem belefér

-
DarkByte
addikt
válasz
pacman789
üzenetére
Sajnos az elsőre nem tudom a választ. Én akárhol néztem 1,5x-es szorzóval ment a dolog a DX-es árakhoz képest. Plusz még a posta költség is. Nekem elég egyértelmű volt hogy a DX-ről rendelem be.
A Freeduino is Arduino, csak saját magad is összeállíthatod otthon mert a NYÁK rajz és alkatrész lista szabadon hozzáférhető a projekt oldalán, illetve mivel a nevet sem vitték tovább teljesen szabadon módosítható, gyártható. Mint végfelhasználó nem látsz különbséget a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest