- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0007
tag
válasz
zotyesz66 #45 üzenetére
De ettől még sokat költenek reklámra. Sőt a termékelhelyezés szvsz jóval drágább, mint a film szünetében lejátszott "vegyél samut mert az jó" reklám.
És a filmekben én is rengeteg almát látok, persze van annyi eszük, hogy ezt megfelelően illesszék a történetbe, és úgy tűnjön mintha csak véletlenül mutatnák egy-két másodpercre. De pont ettől lesz drága.
-
floatr
veterán
válasz
zotyesz66 #45 üzenetére
Szerintem meg állatira erőltetett, hogy mindenhol ezt rágják a szádba. Ráadásul ugyanúgy egy fizetős reklám kategóriája ez is, szóval nem tudom, hogy kit mit szeretne kihozni a dolgokból, de ez a hype-keltés nagy fegyvertény volt az apple-nél. Most kapott a SGS3 is egy ilyen hátteret, bár az alattomosabb fajta megjelenítésekből még én nem láttam, de már viszket egy ideje a tenyerem, hogy elszaladjak venni egyet, szóval hatása már van
Amúgy az, hogy a samu így reklámoz az utóbbi időkben, az elég nagy marketinges ktg a számukra, de ezt az apple is megteheti, mint bárki más, csak a bíróságon könnyebb hatást kelteni. Sokan egyébként meg vannak győződve arról, hogy ez az egész cirkusz is a hype része mindkét oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged