- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Cyberpunk #219 üzenetére
Talán ezt hadd döntsem el én, hogy melyik kérdést tartok olyan szintűeknek, amiből egyből az jön le, hogy trollkodásra ad okot, nekem megvannak az érveim, mivel kb 200* or leírtam, és hadd ne kelljen azért megint 201-edszer leírni, mert Te éppen nem akarod megjegyezni, holott tudod, mert nem először beszélünk ilyenekről, ugye? Na akkor erről ennyit....
Ha szerinted minden fasza a magyar árakkal, akkor hajrá... Szerintem meg nem pont...
(#229) Xero
Igen, csak éppen akkor sem éri meg... Amúgy meg ha USA-ban lennénk, akkor én is megvenném, na nem a műanyagot, hanem a MacBook Pro-t, de 3 év garival. Azért 100 feletti sima jótállás bővítés elég pofátlan, gyakorlatilag kifizettetik az emberrel előre egy komplett fő alkatrész árat, ami kicsit sem átlátszó. Nyilván ha van forrásod, gyanítom van, akkor persze meg is érheti, de ha bemegyek az ISTYLE-ba akkor viszont nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!