Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ár meg a kijelző nem troll kérdés, hanem tényszerű adat.
Ez ennyit tud, ennyi pénzért. És ezzel kb mindent leírtam.
Biztosan lesz akinek megéri, de én alapvetően az Apple-n belül nem értem ennek a terméknek a helyét-létét.
Profitra helyezték a maximális hangsúlyt, persze ha több technikai megoldást adnak, akkor a "nagyobb" modellek léte a kérdőjel.
Kicsit ennél is azt érzem, mint anno az iPhone SE-nél, hogy minden adott volt egy legózáshoz, na itt is. A cégnek biztosan jó, a user meg majd eldönti, hogy dob-e rá egy kis valutát-forintot a drágább modellekre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- YouTube
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Fotó állvány eladó
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest