Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2023) Kiralykobra


Kiralykobra
csendes tag

Sziasztok,

Szeretném megosztani a tapasztalataimat volt androidosként és most már volt iphone utálóként.

Utáltam. Fikáztam. Aztán egyre több embernek lett körülöttem, családban is, feleségemnek is. Mindig jókat mondtak róla, így vettem a bátorságot és rendeltem egyet.

Először 16GB méretben akartam, de végül feleségem meggyőzött, hogy legyen 64-es. Cégen keresztül megrendeltem, nem tudom, hogy így rendelve gyorsabban ideért,

vagy sem, de 1 héten belül megjött a Telenortól.

Első dolgom volt rátenni egy üvegfóliát, és egy szilikon tokot. Az üvegfólián keresztül is érzékenyebb, mint a Samsung.

Nagyon gyors.

Nagyjából fél nap alatt hozzászoktam, és 1 nap alatt megszerettem és nem értem miért nem volt jóval előbb ilyenem :) Sokkal kényelmesebben lehet vele dolgozni, áttekinthetőbb, kézre áll a használata.

Megéri a pénzt, bár hozzáteszem, hogy én nagyon olcsón hozzájutottam. A kártyát ingyen kicserélték a boltban nanora, így én nem találkoztam a SIM kártyás problémával.

Üzemideje nekem megfelelő, egész napi használat után estére 65-70% között mozog. (Tény, hogy nem vagyok beletemetkezve egész nap)

Az összes általam használt android app megtalálható az appstore-ban is, egy-kettő még kezelhetőbb is, jobban meg van írva.

Összességében sokkal de sokkal jobb, mint az android. Én, mint "utáló" nem gondoltam volna, hogy én valaha is ilyet fogok leírni :) Ezentúl csak is iphoneom lesz.

Egy kérdésem lenne: az oldalán lévő kapcsolóval amivel rezgőre lehet tenni, bírja a napi 1-2 kapcsolást?

Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.