Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
válasz
whatwhatwhat #384 üzenetére
Kis olvasnivaló majd ha lehiggadtál:
[link] -
lmno
őstag
Itt sokan abban a tévhitben élnek, hogy ezt a telefont meg kell venni 180k-ért. Nem, nem kell megvenni, senki nem kényszerít rá.
És azt meg hogy ki miért veszi meg, kár feszegetni. Csak. Mert ez tetszik neki, mert van másik Apple eszköze amivel jól együttműködik, mert bevált, mert van pénze rá, stb. Nem fogja érdekelni hogy van másik Androidos, miért érdekelje? -
lmno
őstag
Én csak azt nem értem, hogy akik itt írják hogy milyen bugos az iOS, meg belassul, meg az összes ismerősének/családtagjának/kutyájának megkeseríti az életét, azok minek használnak iPhone-t?
Nekem ami nem vált be, azt nem erőltetem, ezért váltottam Androidról.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple-mérce szerint nagyon kedvező árazást kapott az új belépő-iPhone, friss és jó a hardver, viszont az egyéb innovációk listája nagyon rövid.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest