Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Mobilhasználat Ausztriában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. Én csak xiaomi telefont használok évek óta szóval az ios troubleshootinghoz nem nagyon értek.
Barátnőm iphone 8 plus telefonja azt csinálta pár órája, hogy nem akart semmit megnyitni ezért újraindította és azóta csak bootloopol.
a legnagyobb baj, hogy 8000 kép/videó van rajta amit nagyon nem szeretnénk elveszíteni.
Hogyan lehetne kiszedni bootloopból adatvesztés nélkül?
Nem voltak a képek icloudba elmentve sem máshova.
Próbálta a hangeró gomb fel aztán hangerő gomb le majd hangerő gomb le és power gomb hosszan nyomva módszert de ugyan úgy bootloopol.
Minden információt elfogadok köszönöm! -
Istuu15
senior tag
Uh ez a bermuda háromszög
. Biztosítás van a telón és a legdrágább biztosítástól eggyel olcsóbb biztosítás van a telefonon. Az nem játszik, hogy felhívjuk a biztosítót és megmondjuk, hogy le esett és nem működik a wifi és a bluetooth? Ez a nőverem telefonja nekem pedig egyik okostelefonomt sem romlott el soha így egy kicsit új nekem a téma.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Adott egy iphone 8 amin a wifi és bluetooth elromlott. Sajnos hardwares hiba így elküldtük az apple szervízbe ahol azt mondták, hogy nem vállaljak ingyen mert serülve van a telefon. Egy kis repedés van a hátlapján de az hónapokkal ezelőtt keletkezett. Először a tmobilhoz vittük be és ott a hölgy azt mondta, hogy dobjuk a vízbe vagy törjük össze és hivjuk fel a biztosítót.
A telefon előfizetésre lett kihozva így még 1 évig fizetni kell. Sejtettem, hogy a férgek bele fognak kötni a törésbe és szerintem kizárt, hogy attól a kis eséstől romlott volna el a wifi és bluetooth. -
Istuu15
senior tag
válasz
tothferenc #5139 üzenetére
Sajnos nem. Egy hónapja ejtette el a nővérem és a hátlap alja eltört amiről én nem is tudtam eddig. De nem vészes.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Ma már a bluetooth sem működik az iphone 8 ason. Bekapcsolom felvillan kéken az ikon aztán visszq kikapcsolódik.
Gépen csináltam egy teljes backupot kész is lett a beállításokba a készülék menüpont alatt mutatja is, viszont a mappa üres és az itunes ba sem látam a képeket stb. Ez miért lehet? Ha sikerülne csinálni egy backupot akkor csinálnék egy restore iphonet -
Istuu15
senior tag
válasz
#40993792 #5135 üzenetére
Én igazából az androidnak vagyok a mestere úgy hogy keresek majd egy videót ahol megmutatják. Most gyorsan felrakom majd a laptopjára a fájlokat, kép, zene aztán egy hard resetet csinálok. Youtubeon találtam 2 videót ahol több dolgot is mutatnak amit meg lehet próbálni. Azon még ma végig megyek ha a hard reset nem működik. Egy pár napja jött az ios 13 ra egy frissítés remélem, hogy csak az okozza.
-
Istuu15
senior tag
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. A nővérem iphone 8 asán nem lehet a wifit bekapcsolni. A quick toggle nál a wifi át van húzva. Tegnap még jó volt ma már nem. Ios 13.1.2 van rajra.m
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest