Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
Soklapos böngészés, alkalmazásváltás mi? Megnyitottam 10 oldalt a Safariban (soha nem szoktam, nem életszerű, de oké), mellé 7 appot elindítottam a nyamvadt kis SE-n. Nahát, nem akad, nem tölt újra semmi.
Két lehetőség van: kamuzok, vagy az új telefonon optimalizálatlan a kód. Utóbbi esélyesebb (most fogadjuk el, hogy nem kamuztam), mindenki tudja,
hogy majdnem mindig ez volt minden főverzió váltásnál. Egy dologban biztos lehetsz, kettő héten belül jön majd valami javítás és attól kezdve nem fog akadni semmi. Ezt gondolom már fárasztó lett volna beleírni a tesztbe, mert arra gondolni sem merek, hogy a szakik nincsenek tisztában az alapokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest