Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
szkaroly
üzenetére
30km-re lakom megyeszekhelytöl egy cirka 5000 fös kistelepülèsen es èvek ota van 2gbit optika, 4G meg kb miota bejött. Egyik kollègam ugyanigy egy kisebb telepulesen lakik, tölem olyan 20km-re kicsit mas iranyban, nala is ugyanugy van 2gbit optika es 4G is. Relative gyakran utazom környezö megyekben es szinte mindenhol van 4G kapcsolat, igaz ez Alföld, itt nem zavarnak be hegyek, cserebe igen nagy terület lefedett. Mondjuk par hete turaztam magas Tátrában es ott is volt 4G…
-
nozs23
addikt
válasz
szkaroly
üzenetére
Örülök hogy neked vidéken 1000-es neted van, nem te tartozol a többségbe szerintem.
Ezt mire alapozod? Arra, hogy csak Budapesten meg a balatonon van elheto internet? Mert ez egy baromsag.
Eddig backuprol volt szo. Nem tudom egy OTG pendrive mire jo, ha a felhobe akarsz feltolteni valamit.
-
nozs23
addikt
válasz
szkaroly
üzenetére
Nem ertem. A backup mehet egesz este, wifirol. Nem az egesz telefont rakja fel, csak az aktualis ujdonsagokat. Szerinted tenyleg realis, hogy mezei pistike naponta kabellel csinal backupot MINDENROL desktopra? Szerintem nem. Elfogadom, hogy van ilyen felhasznaloi igeny, de ez nem erdekli a gyartot.
Ket nagyon videki otthoni internet elofizu is van a nevemen, mindketto 1000-es Telekomos. Es semmi kozuk Budapesthez, vagy a Balatonhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- JBL BoomBox 2
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest