Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

FіkuszKukіsz
őstag
 - 

Ringman
félisten
Ezek nagyon szemelyes dolgok. Tok oszinten az egyik leghajteposebb dolog az iPhone-ban nekem az, hogy nem tudtam beallitani, hogy rezzenjen meg a telefon, amikor a hivott fel felveszi. Ez valami miatt nekem szemely szerint fontos, es megorjitett, hogy nincs. A masik meg az autocorrect.
ezt kiegészíteném a szánalmasan rövid híváslistával, ami intenzív használatnál pár napig elégaz autocorrect az magyar nyelven szar (angolt nem próbáltam), a legjobb billentyűzet meg továbbra is a windows phone-é volt, minden másnál több elütésem van valahogy.
 - 

7Heads Drago
veterán
 - 

Gicz
addikt
Én úgy tudom valami régi mechanikus órában volt ez ennyi mechanikai limit miatt. És így maradt.
Amúgy pl synologyn beállítasz egy olyat h adott mappába dobott .torrent-et kezdje el leszedni, akkor telón leszeded a filet böngészőből, majd a synolgy appal ahol eléred a nast, feltöltöd az adott mappába a torrent filet és elkezdi. Szóval nem akkora szopó ez arra a 2 alkalomra évente amikor épp "kell". - szerintem
 - 

Gigabites net korában 8 percet tudok várni mire lejön a film

"rezzenjen meg a telefon, amikor a hivott fel felveszi." Na ilyen még eszembe se jutott soha, hogy telefonban keressem. Szundit meg sose használok, megcsörren, felkelek. Az autocorrect amit elsőként kapcsolok ki mindenhol. De hát mindenkinek mások az igényei, ezért jó, hogy ennyiféle teló van. - 

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
 - Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest