- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Hát igen, mivel a lítium akksik kapacitáskorlátait kb már fizikailag kimaxolták, csakis a gyorstöltésben van előrelépési lehetőség. És más gyártónál láthatjuk, hogy igazából nincs negatív következménye, nem romlik az akksi, ha a hőt normálisan el tudják vezetni.
A Teslák gyorstöltéséről meg már ne is beszéljünk, az őrület, és az sem károsítja az akksit, pedig a 75 kwh-s akksit gyorsabban feltölti, mint ez az iPhone a saját kis 17 wh-s telepét.Ha Elon meg tudja csinálni, (és gyakorlatilag a Samsungon kívül minden más mobilgyártó is meg tudja csinálni), akkor Cupertinóban miért nem tudják? Lehet itt kenegetni a sz*rt, hogy így meg úgy károsítja az akksit, de a valódi válasz pofonegyszerű: mert akkor nem lenne akkora hasznuk. Gondolom a kolléga azt is elhiszi, hogy a töltőfejet is környezettudatosságból nem adják mellé.
Aztán arról nem beszéltünk, hogy a legtöbb iPhone-ban is cserére szorul az akksi 2 év után, ha az ember hülyén használja, akkor ezt mivel magyarázzuk? Mert a gyorstöltéssel nem lehet
-
Zozzy94
tag
Saját véleménye azért még lehet az embernek nem?
Szerintem jó, igen, be is vált évek óta stb-stb.
Ettől függetlenül én is nyilván elhiszem ha valakinek mégis a gyorstöltés jó és/vagy kevésbé figyel oda az akkura... nincs ezzel gond. Max saját kárán tanul(hat) a user. Vagy én is akár. Teljesen mindegy...
Nincs mert csak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest