- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"AOD meg igenis harapdálja az akkut"
Csodálkozol?
Nem fogyasztana ennyit ha rendesen megcsinálnák.
Mivel az egész kijelző be van kapcsolva folyamatosan, persze hogy pikk pakk lezabálja az akkut. Hiaba veszi le a fényerőt.
Nem tudom miert így oldották meg Az amolednek pont az az egyik legjobb tulajdonsága, hogy elég csak azokat a pixeleket megvilágítani, amik az infó megjelenítéséhez kellenek.
Véleményem szerint ennek két oka lehet.
1. Nem tudták megoldani.
Na ezt nem hiszem.
2. Különcködnek. Nehogy már olyan legyen mint másé. Majd mi megoldjuk máshogy.Persze az átlag felhasználó nem azt fogja gondolni hogy ez a fajta megoldás ( folyamatosan halványan világító teljes kijelző) nem megfelelő , hanem hogy az AOD egy hülyeség mert lezabálja az akkut.
-
Navaren
aktív tag
Lehet, ezzel lassan egyedül vagyok így, de én továbbra sem látom az értelmét sem, pláne nem watch mellett.
Azért értesít a telefon, hogy szóljon, ha jött valami. Nézem én a telefont éppen eleget ilyenkor - és nem közösségi platformokat, mert azokat én nem használom messenger-en kívül - , nem hogy még extrán kifejezetten keressem is, hogy jött-e valami. Így is túl sok időt rabol el a motyó egy napból (arról nem is beszélve, hogy mac-re, iPad-re minden megjön, ami a telefonra is, a banki értesítéseken kívül).
Az órán is eleinte kifejezetten utáltam az értesítéseket, de aztán az edzések mellett leginkább az tetszik benne, hogy a telefonnal ellentétben, ami ha szól valamiről, akkor megnézed, aztán sok esetben 'ott ragadsz' még a telefonon egy darabig mindenféle mást is nyomogatva, ellenőrizve, észre se veszed, mennyi idő megy így el a francba, az órán csak egy pillantás, hogy miért pittyent.
Csak azt látod, ami jön, ott és akkor eldöntöd, hogy kell-e a telefon válaszolni, csatolmányt nézni, valami, vagy csak nyugtázod és hagyod a francba. Szerintem rengeteg képernyőidőt spórolok így.
Első dolgom lenne nekem is kikapcsolni. De asszem ezt beszéltük korábbi telefonok topikjaiban is, talán éppen Veled.
-
Ez így van, 13PM után észre vehető a fogyasztása, bár szerintem bőven jó.
Nekem pl. bejön, vártam is, hogy legyen. Tekintve, hogy egy nap hányszor nyomtam rá a kijelzője hogy jött-e valami, most mindig látom, kb. ugyanannyi akku fogyást generáltam az ébresztésekkel is.
Persze ott az Apple watchom is, de hülyét kapnék ha minden sz.rra rezegne, így csak a nagyon fontosak vannak rá engedélyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest