Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Kékfoggal csattintottam egy hangkeltőt hozzá, de valami gyík módon zenéltek együtt. Mint egy régi rossz rádió. A hangszóró egy garázsban használatos kínai vacak, de memóriakártyáról szépen szól és más telón játszott zenén is volt mély meg magas. A gyári lejátszóban nem találtam hangszínszabályzót sem. Én vagyok a láma? Bluetooth fülessel vagy fejegységen szépen szól egyébként, úgyhogy lehet, valami mást kellene beállítsak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Macska topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Delta Force (2024)
- Reklámblokkolók topikja
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy Z Fold 6!
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natural titanium, Akku 100%! 2025 november 9-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest