Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz
coolrider #2608 üzenetére
És nagyon sok dologra megvan az egyszerű megoldás, csak nem mondja el semmi sehol. Pl a tárcsázásos példád: a contacts-ot soha nem használom, a phone-t akkor, ha olyat hívok, akiről tudom, hogy beszéltem vele az elmúlt napokban. Random contact, akivel ezer éve nem: képernyő középen (mármint a kijelző közepén, nem felülről) lehúz, contact neve a search-be beír, hívás gomb. És van millió hasonló megoldás, csak tényleg nem túl szájbarágós az Apple. Talán a gyári Tips app tud ilyeneket mutatni, de azt meg szinte mindenki törli egyből, mert "én jobban tudom".
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest