- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Exactly.
Egyszerűen figyelmetlen voltam, nem néztem a tükörbe.Szívem szerint már rég megcsináltattam volna, de májusnál előbb nem fogom tudni nélkülözni, úgyhogy addig így járok vele. Közben ha találok egy szép, piros csomiajtót, akkor arra lecsapok, mert tartok tőle, hogy ezt az ezüstöt nem csinálnák meg úgy, hogy egyáltalán ne lehessen megmondani róla, hogy eredetileg más színű volt. Inkább csak az esetleges árnyalatbeli különbséget kelljen korrigálni.
A lökhárítót elég lesz meghegeszteni, meg alatta a hátfalat kell egy pár mm-rel kikalapálni, igazából nem vészes a helyzet.Viszont öröm az ürömben: lett egy viszonylag ritka, gyári spoilerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest