Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok
üzenetére
De van. pl: Milyen x86-os program futtatható rajta, mondjuk Notepad++, esetleg TypeII Virtualizáció, ami nem 100 $, vagy x86-os Windows-t lehet rajta futtatni, Linuxot?
Amire én használom most, az tudod mi?
Meg szeretném tanulni a Mac-et, újból, mert a munkámhoz szükségem van rá, és ami sztem elég jó, hogy passzív a hűtése. Az, hogy szerinted nekem milyen gépem van az meg abból is jól látszódik, hogy szerinted minden is van rá, csak a fentiek nincsenek... Na erről ennyit....
Ja hát még szerencse, hogy van rá brew, meg port, mert nélküle elég sok minden hiányos lenne, amúgy meg szeretem az okoskodó embereket, mert ha szerinted nekem nincs, akkor aztán nincs.... Ember nem baj, ilyenekkel jössz elő, csak legalább ne ilyen aljas módszerekkel jönnél elő....Volt már Mac-em évekkel ezelőtt, de most magamnak is vettem egyet.
Tudod az a szomorú, hogy ennyire primitív módszerekkel próbálsz érvelni. Gondolom, hogy most bizonyítottam, hogy van nem kérsz bocsánatot, mert Árpád népe nem tágít. Hiába kár volt ide beírni, mert annyi fanatikus van itt, hogy vitya szektája innen veszi a kiképzőket.... -
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok
üzenetére
De van. pl: Milyen x86-os program futtatható rajta, mondjuk Notepad++, esetleg TypeII Virtualizáció, ami nem 100 $, vagy x86-os Windows-t lehet rajta futtatni, Linuxot?
Amire én használom most, az tudod mi?
Meg szeretném tanulni a Mac-et, és ami sztem elég jó, hogy passzív a hűtése. Az, hogy szerinted nekem milyen gépem van az meg abból is jól látszódik, hogy szerinted minden is van rá, csak a fentiek nincsenek... Na erről ennyit.... -
Divinity
őstag
válasz
PavelVagyok
üzenetére
Mac-re? Szerintem te valamit nagyon keversz
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest