Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ezzel csak az a baj, mint a Logitech megoldásával. Kizárt, hogy valaha az életben lesz magyar kiosztású...
madgie: Kisebb szövegeknél nekem sem akadály tapicskolni az üveget, de azért egy méretesebb blogposztnál már a hajamat tépem tőle. Tudom, mert egyszer magammal vittem egy kölcsön példányt a több napos vidéki kiruccanásomra. Meg van nálunk céges példány is, szoktam vele a benti kanapén tehénkedni.
Viszont ha bármilyen BT billentyűzettel elketyeg akkor keresek egy kicsi és hordozható példányt. Már csak azt kell eldöntenem, hogy túl tudom-e tenni magam az iPad mini fos felbontásán. Ilyen PPI-vel operál a netbookom is és nem szeretem. Szóval lehet egy iPad 3gen lesz belőle.
Szerk: Tudom hülye kérdés, de virtuális billentyűzetből létezik egy értelmes magyar kiosztású? Mármint ami rendesen, minden magyar ékezetes billentyűt a maga helyén jelenít meg. A céges vason nincs ilyen, nem is nagyon néztem iTunes-ban, hogy van-e. Viszont Androidon is eddig olyanokkal talélkoztam amik tök bénák, mert az ékezeteket kivágja egy kupacba, meg ilyenek. Ha gépelek akkor nem akarok minden ékezettel külön pöcsölni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest