- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
#06658560 #328 üzenetére
Flash ide vagy oda, a lényeg, hogy a Mobilarena fórumba a buszon ülve is bele tudok kontárkodni, ahogy most is teszem, iPhone-ról. Vhogy el kell ütni ezt a három órát...
A flash szót pedig eredetileg elgépeltem és teljesen véletlenül a fals szó született meg helyette... -
czipaocsi
aktív tag
válasz
#06658560 #304 üzenetére
Kíváncsi lennèk mennyi MMS-t és mennyi SMS-t vagy e-mailt küldenek, esetleg chatelnek az iPhone tulajok, mondjuk havi átlagban...
Kíváncsi lennék mennyi flash-es oldalt néz meg egy átlagember és mennyit, ami nem flash alapú, szintén havi átlagban...
Lehet, hogy sokan meglepődnénk a számokon, de az is lehet, hogy nem... -
czipaocsi
aktív tag
Sztem nem az ipadnek kell megoldani a flash-kompatibilitást, hanem a flash-t használó oldalakat kellene ipaden (iphone-on, ipod touch-on) is elérhetővé tenni. Ez sztem minden weboldal tulajdonásának érdeke, hiszen lassan eljutunk oda, hogy a mobilinternet meghatározó szerepet tölt be a mindennapjaink során, amiben az Apple - lássuk be - elég komoly és megkerülhetetlen tényező lett. Nem hinném, hogy a flashes oldalak, no meg azok fejlesztői/tulajdonosai ezt ne látnák ugyanígy...vagy van nekik flashből bevételük?
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
czipaocsi #302 üzenetére
Abban pedig majdnem biztos vagyok, hogy a legnépszerűbb flash játékok meg fognak jelenni App Storeban iPadre optimalizált változatban, mivel a kijelző mérete és a vas maga alkalmassá teszik a készüléket az ilyen játékok teljeskörű és élvezhető használatára. Így a kecske is jól lakik, no meg a káposztát se kell mindig újratermeszteni a Farm-on...
-
czipaocsi
aktív tag
A korszakalkotó termékeknek pont az a lényege, hogy teljesen másfajta megközelítést alkalmaznak, mint a mindenkori "átlag", amihez idővel ez az "átlag" próbál majd meg alkalmazkodni és nem pedig fordítva. Legyen ez akár egy új üzleti modell (pl. iTunes, App Store, iBookstore), egy új technológia használata (pl. multitouch és/vagy kapacitív érintőkijelző), netán egy nem biztonságos, esetleg nem kívánatos (elavult?) technológia mellőzése (pl. MMS, flash). Lásd először iPod, majd iPhone sikersztori. iPad-del sem lesz ez másképp - valószínűleg -, csak be kell érnie. Vhol viszont el kell(ett) kezdeni.
Azt hiszem ez a flash-dolog egy picit túl van dimenzionálva, legalábbis az azt hiányolók részéről. Bár el tudom képzelni, hogy vkinek valóban hiányzik. A párom pl. most is csirkéket etet meg búzát vet a Farm(ville)-ján.....de sebaj, én majd veszek egy iPad-et, ő meg használhatja aratásra - az egyébként minden másra teljesen alkalmatlan - netbookomat
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest