Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amit mondasz az az ostobaság. A jegyzetelés az első lépcső a megértéshez, s normális esetben órán nem a tankönyvet kell felolvasnia a tanárnak, hanem annak anyagát kiegészíteni, így a jegyzetelés már egyből hasznos, fontos elemmé válik, az előadáson elhangzottakat felvázolni, megjegyezni. Az, hogy a tanár küldje át a saját jegyzetét, helyenként működne, de pl. egy ábgeo. órán ha nem csinálod te magad végig a folyamatot, akkor egy hat vetítési síkos ábrából már semmit nem fogsz érteni, hiába van előtted az egész. Valamint fogadni mernék, hogy ugyanarról az előadásról mi ketten teljesen eltérő jegyzetet készítenénk, mert neked más lenne fontos, mint nekem, s másokat kellene felvázolnunk, hogy megértsük az egészet.
-
törölt tag
valószínűleg eltérnek az oktatásról alkotott elképzeléseink, de én nem szeretnék ilyen órára beülni. halálra idegesíett, amikor az oktatók egy ratyi powerpoint prezentációra mondták azt, hogy ez a "jegyezet", és ahhoz is alig voltak képesek hozzátenni órán.
egyrészt sok tárgynál nem feltétlen előre kötött anyaga van az órának, hanem vannak olyan témák,amiket elmond még az oktató, és fontos lehet megjegyezni (nem monoton, determinált, amit egy gép is meg tudna csinálni). illetve még ha lenne is ilyen anyag és oktatási rendszer, akkor is azt mondanám, hogy én a saját gondolataimnak és logikámnak megfelelően akarom leírni, mert én úgy látom át (nem úgy, ahogy a tanár előre összeírta amagának). az előadás léynege, hogy gondolatokat ébresszen, és hogy ezeket a gondolatokat lejegyezd, ahhoz kell valamilyen eszköz (pl. papír és toll).röviden összefoglalva az általad leírt oktatási módszer antikreatív, determinált. nekem nem kellene, és remélem nem ilyen lesz (csak) a jövőben.
-
Habib[HUN]
senior tag
Ez rám és rád igaz. Viszont a barátnőm a jegyzetelésből tanul. Neki le kell írnia a dolgokat (kézzel) és megjegyzi.
Amúgy jó kis kütyü, az ötlet tetszik. A flash hiánya nekem megbocsáthatatlan. Viszont van konkurenica is, tehát lesz alternatíva. Karáncsonyra beruházok szerintem egyre (bár sanszos, hogy nem apple lesz az) A fotelban, ágyba, udvaron, esetleg a konyhában egy recepttel sokkal kényelmesebb egy ilyen megoldás, mint egy laptop. Ezzel még anyám is elboldogulna szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest