Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
mint mondottam volt a gyereknek van olyan netbookja mint a barátnődnek. az hogy neked a 4cm kitámasztó egyenlő a 25cm széles billentyűzettel, ez már magánügy.
nem meggyőzni akarlak mert minek, de abban biztos lehetsz hogy nem vagánykodásból fogok ilyet venni. főleg hogy nagyrészt otthon használja az ember, és nem tudom nálatok otthon ez hogy megy, nálunk nem vagánykodunk a nappaliban
. azt nem tudom mennyi lehet az a jóval kevesebb mint amit egy netbook tud, és amire lehet használni, hirtelen egy dolog jut eszembe, a netbookba összecsukva lehet rakni kis papírfecniket, ebbe nem mert nem lehet összecsukni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest