Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Több is, nézelődve az iTunes.on (bár bevallom, nem túlzottan) 1.29USD körül mozognak a számok, albumban véve meg kb. fele ennyire jönnek ki.
Nos, egyrészt én nem egy embert ismerek, aki ugyan letöltötte, de ettől függetlenül több, mint 10.000 zenéje van, másrészt meg ez egy olyan dolog, hogy ha belegondolsz, maga az akció az Apple-nek nemhogy pénzbe nem kerül, de még pénzt is hoz. Másrészt az az egy személy, aki végül minden zenéjét az iTunes store-ban veszi (ráadásul ha olyan beállítottságú, akkor ez el is tart sokáig neki, mármint a 10K), az teljes mértékben hozzá is lesz kötve az Apple-höz innentől fogva.
(#23) Kashim: A videókban igazad van, az appos részét viszont nem értem. Mióta szerepelnek az iTunes Store-ban appok? Mert szerintem semmióta. Az az App Store, és én azt látom kiemelve az Apple site-játn is, hogy a 10K-t az iTunes Store-ban költheted el.
-
Morden24
nagyúr
válasz
gamek!ller
üzenetére
Itthon semmit, mert nincsen iTunes.
Egyébként meg pont 10.000 dollárnyi zenét ér. -
Morden24
nagyúr
válasz
Black Dragon
üzenetére
Zenét.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Nem, ez olyan, hogy a nagy versenyszellemben jóval többet dobálnak a kasszába a versenyzők, mint 10.000USD (még úgy is minden bizonnyal, hogy nem csak fizetős appok vásárlói vesznek részt).
Ez persze nem gond, mert az egyén maga dönt, a cég meg csak jól jár, de azért hiba azt hinni, hogy ez konkrétan ne érné meg nekik, vagy kizárólag pusztán PR-értéke lenne. -
Morden24
nagyúr
De jó lenne megnyerni.
Ülnék rajta, míg megjön Mo-ra az iTunes
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest