- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szafter
tag
Valaki nem tudna hozzám vágni egy nCore meghívót? Már nagyon régóta szeretnék bekerülni.
-
Vagy egy éve ajánlgatja az egyik ismerősöm, hogy ad meghívót.
Komolyan beregelek, és megnézem már mitől kell ennyire hanyatt esni.
Egyszer már kaptam meghívtót az independece(?)-re.(nem vagyok benne biztos, hogy az volt)
De azt még ezelőtt becsukták(tavalyi razzia), abból nem láttam semmit.Most is kaptam egy meghívót valamelyik-re, kb. 2 nappal az után zárták be, hogy meg tudtam nézni.
Szóval rettegj nCore jövök.
-
Lenry
félisten
-
veector
senior tag
Ha ennyire szereted az nMagot akkor miért vágod alattuk a fát?
Az "Ennyi..."-től meg falramászok
-
Ifju
aktív tag
Ezzel a sok beszéddel jut el a híre a "megfelelő" fülekbe/kezekbe - sajnos.
Érdekes, de néhány kevésbé ismert, és elég jó magyar oldallal semmi nem történt a razzia alatt - vajon miért?!Szerintem a megfelelő hozzáállás csendben meghúznia magát minden tagnak, örülni és boldognak lenni, hogy az oldalhoz tartozhat, és nagynéha említést tenni róla megbízható ismerősök körében. De semmi helye ezenek publikus helyeken.
Persze csak akkor, ha nem akarjátok hogy ismét bezárják...Ez, hogy már az Origó cikkezik róla, azért ez egy elég nagy b*zmeg...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Attól, hogy zárt a tracker, még nem vagy kötelezve illegális tevékenységre, és az oldal tagjának lenni sem illegális. Ennél fogva beszélni is lehet róla.
Ha meg azt követjük, ami pl. a bittorent topicba van kiírva, hogy pl. ne írjuk le a tracker nevét, akkor kvázi még védjük is őket.
-
McKane
senior tag
hát én spec csak a the1st-re vagyok regizve.. elméletileg, de nem szoktam torrentezni.. legalábbis onnan nem..
de ahogy nézem az még nem működik..
de bevallom,sokáig próbáltam ncore-os meghívót vadászni, de senkinek sem volt.. akkoriban jobban érdekelt az effajta dolog.
-
Anubiss
tag
Első!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SörcsaPH!
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- N€T0X|N: SSD hűtés
- Battlefield 6
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple asztali gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest