Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BullDozer2B

csendes tag

Én tavaly szeptemberben cseréltem le egy ilyenre az asztalim, egész jó árban jutottam hozzá 210k- ért (persze nem UHD- s és 16gb Ram volt benne hanem csak sima FHD-s TN, 8gb rammal.)
    Nekem nagyon nem jött be a teljesítménye mivel az új játékokat nem nagyon tudta futtatni... Egyedül talán a GTA 5 volt tűrhető amit próbáltam rajta de az is csak 1366*768- ban mediumon, Fallout 4- nél nagyon sok mikro lagg volt ami engem zavart (bár lehet ezt a későbbi patch-ek megoldották). Decemberre meg is váltam tőle és inkább vettem egy kisebb teljesítményűt amin szépen fut a CS: GO és pluszba itthonra a hétvégékre vettem egy komolyabb asztalit, hogy ha komolyabb teljesítmény igényű játékkal akarok játszani :D

Persze nem csak a teljesítményével voltak gondok, hanem azzal is hogy folyamatosan túl melegedett bár ezt meglehet oldani egy hűtőpaddal.

Nem lenne rossz lapos ha még csiszoltak volna rajta egy picit :)
    A GTX-960m- s verzió viszont egész jóra sikeredet az már nem melegszik annyira :)

ui.: Szerintem amúgy ez is GTX960m- s mert gondolom a proci is I7 4720HQ akar lenni nem pedig 4702HQ :) . A gtx860m i7 4710HQ- val párosult.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés