- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fagyi
aktív tag
Dyra: hódolatom értem mit mondasz. Azért ne keverjük a sz.gépet és a telefont, még ha okos is. De akkor pl. a nokia 6120c is sz.gép.
A szoftver környezet hiányos kialakítása az ok. A hardver maga képes lenne a dologra, de szoftveresen nem képes rá. Persze nap, mint nap nem a sz.gép. ébreszt. De képes rá akár milyen szoftveres környezetben. Hiányosságként kezelhetek saját részről,olyan alapfunkciót
amit nagymami gagyifonja is tud 5000 Ft-ért. Én pl. nyugodt vagyok, mert ha vagyok annyira hülye, hogy ne etessem meg a telefont, de közben másnap ébresztenie kell(előfordult már). Akkor időben kikapcsol és fog is ébreszteni. De aszem emlékeztetőre is ébreszt a nokia! Kipróbálom. Peace. Szóval ahogy az androidos társadalom is hiányosságnak vélte, én sem vagyok más. Én is furcsállanám, ha a "kedvenc" funkcióm nem tudnám használni. Ezt aki nem tudja elfogadni ne vegyen, ilyen telefont. Másik dolog a céges teló, pl ott én is nagy hasznát veszem a kikapcsolásnak, főnök nem ér el
!
tariattila: azért azt megnézném, hogy egy guru ehhez mit szólna
. Flight mód, azért fogyaszt csak nem használja a gsm alapú részt ( naon röviden fogalmazva), uszkve kikapcsolva azért lényegesen kevesebbet fogyaszt! Flight módban tudsz zenét videót lejátszani és játszhatsz vele gondolom. Ki-be kapcs és a időspórolás, kicsit vicces.
Próbáld ki sztem egy feltöltés alatt, min 1 napi többlet használatot kapsz, ha éjszaka kikapcsolod. Én nem kapcsolom ki a telót speckó okok miatt, ami nem munka.Gonosz15: A nokiások megszokhatták eme funkció hasznosságát, és még ahol ez jelen van. Én pl. a hívófél név felolvasást szeretem nagyon, tudom ki hív akkor is ha mély zsebből halászom elő.
-
Jaja én eddig kajak azt hittem a droidos telók is (!) be tudnak kapcsolni ha ébreszteni kell, de tévedtem. Komolyan rákerestem erre és a leírásokban az szerepel ébresztés kikapcsolva nincs. Akad még pár ilyen dolog droidéknál. Leendő akadályok, nehézségek, megoldásra váró dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest