Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem rosszul gondolod, ez nem telefon sokkal inkább számítógép. A Windowsod vagy a Linuxod ébreszt automatikusan? Nem! Elvárod tőlük? Nem!
Nekem amit mondasz egyáltalán nem alap és nem is várom el a telefonomtól. Ha kikapcsoltam hát kikapcsoltam. Be van állítva egy rahedli emlékeztető, a te logikáddal élve ezekről akkor is kapjak értesítést ha ki van kapcsolva? Mert ugye ebben az esetben felmerül a kérdés, hogy egyáltalán kikapcsoltam-é a telefont? Hiszen annak bizonyos funkciói ugyanúgy működnek!
Tökéletes a repülős mód! Kimléi az aksit és akár ébreszt is (meg ha kell emlékeztet).
Amúgy személy szerint max újraindítom a telefont de nagyon ritka az olyan, hogy kikapcsolom. És ez régen még "buta" telefonjaim voltak is így volt.
-
aggleány
addikt
Szerintem Dyra most azért volt ilyen kekec, mert mindenki ezzel jön, hogy nem ébreszt az android, és ez az android-fanoknak már a fülén jön ki. Nem ébreszt, ez van. Ki lehet kerülni a repülőgépes üzemmóddal, és kész. Tud egy csomó dolgot, amit a zárt oprendszerek nem, de van néhány hátránya is. Sajnos nem tökéletes, de lesz ez még jobb is

Direkt azért írtam bele a cikkbe, hogy ne legyen csalódás annak, aki ilyet akar venni, mert nem szeretik emlegetni.
Amúgy szerintem mindenki fel volt háborodva, mikor ez kiderült, de megtanultunk vele együtt élni, muszáj volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iGO Primo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest