- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ebbe a tájékoztató cikkedbe, csak az köthet bele, aki nagyon arra hegyezi az ujjait!
Mint már sokan, én is többek között, írták (tuk), nagyon jó a kezdőknek, akik még csak épp elhozták a boltból a telefonjukat és azt sem tudják melyik fele van fent és melyik lent. Nagyon jól összefoglaltad a lehetőségeket, jók a tanácsok és érthetően, szinte szájbarágósan, adtad elénk, amikor olvastam, a kezemben éreztem a telefonomat, pedig az "csak" anglisúl tud.
Ezt szinte minden telefon mellé oda kellene adni!! -
Zirowe
nagyúr
Ja értem: segíteni akarok, hogy kiegészítsed az írásodat, így mindenki tudja majd alkalmazni, de te ezt kioktatásnak veszed.
Oké, talán nem kellett volna egy ilyen hiányos, csak samsunggal foglalkozó leírást kiadni a kezedből "általánosnak" titulálva.A háromlapos home annyira nem gyakori, hogy kb a készülékek 25%-nál előfordul, de ha már itt vagyok, megsúgom, hogy 9 lapos is van.
Azért illene megemlíteni a leírásban az elrendezés változtatás lehetőségét.
Nem kell menetközben keresgélni, mivel az értesítő sávban mindig ki van írva, és elég azt lehúzni.
Nehéz feladat.Egy kezdő, ha már képet akar készíteni, hiszen ezt említetted meg, akkor inkább tudjon arról, hogy így is lehet képet készíteni, mintsem 0 tudással nekiálljon rootolni.
mennyire én tudom, jelenleg a Motorola Defy és rajta kívül néhány kevésbé elterjedt telefonnak van angol menüje
Eléggé rosszul tudod.Mivel Te láthatóan nem vagy kezdő, ez a leírás nem Neked szól.
Valóban nem vagyok kezdő, egy év alatt több, mint 60féle android készülék fordult meg a kezemben, ezért is tudom pontosan, hogy mik a hiányosságaid.Örülök, hogy van időd ilyen szinten belekötni minden szóba. Ha ennyire nem tetszik az egész leírás, akkor nem kell elolvasni. A program fakultatív.
Ismétlem: nem beléd akarok kötni, hanem szeretném, hogy kiegészítsd a hiányosságokat, hogy a kezdők ténylegesen lássák az összes lehetőségüket, ne csak az sgs szemszögét.Ha szerinted SGS bevezető szaga van, akkor biztosan nagyon kifinomult a szaglásod. Ez talán azért lehet, mert egy SGS segítségével készült a leírás.
Akkor szépen írd oda, hogy ez sgs-hez készült, és talán megegyezik a telefonok egy részével, de nem mindennel.Ennyit az alkotói szerénységedről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest