- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ebbe a tájékoztató cikkedbe, csak az köthet bele, aki nagyon arra hegyezi az ujjait!
Mint már sokan, én is többek között, írták (tuk), nagyon jó a kezdőknek, akik még csak épp elhozták a boltból a telefonjukat és azt sem tudják melyik fele van fent és melyik lent. Nagyon jól összefoglaltad a lehetőségeket, jók a tanácsok és érthetően, szinte szájbarágósan, adtad elénk, amikor olvastam, a kezemben éreztem a telefonomat, pedig az "csak" anglisúl tud.
Ezt szinte minden telefon mellé oda kellene adni!! -
Zirowe
nagyúr
Ja értem: segíteni akarok, hogy kiegészítsed az írásodat, így mindenki tudja majd alkalmazni, de te ezt kioktatásnak veszed.
Oké, talán nem kellett volna egy ilyen hiányos, csak samsunggal foglalkozó leírást kiadni a kezedből "általánosnak" titulálva.A háromlapos home annyira nem gyakori, hogy kb a készülékek 25%-nál előfordul, de ha már itt vagyok, megsúgom, hogy 9 lapos is van.
Azért illene megemlíteni a leírásban az elrendezés változtatás lehetőségét.
Nem kell menetközben keresgélni, mivel az értesítő sávban mindig ki van írva, és elég azt lehúzni.
Nehéz feladat.Egy kezdő, ha már képet akar készíteni, hiszen ezt említetted meg, akkor inkább tudjon arról, hogy így is lehet képet készíteni, mintsem 0 tudással nekiálljon rootolni.
mennyire én tudom, jelenleg a Motorola Defy és rajta kívül néhány kevésbé elterjedt telefonnak van angol menüje
Eléggé rosszul tudod.Mivel Te láthatóan nem vagy kezdő, ez a leírás nem Neked szól.
Valóban nem vagyok kezdő, egy év alatt több, mint 60féle android készülék fordult meg a kezemben, ezért is tudom pontosan, hogy mik a hiányosságaid.Örülök, hogy van időd ilyen szinten belekötni minden szóba. Ha ennyire nem tetszik az egész leírás, akkor nem kell elolvasni. A program fakultatív.
Ismétlem: nem beléd akarok kötni, hanem szeretném, hogy kiegészítsd a hiányosságokat, hogy a kezdők ténylegesen lássák az összes lehetőségüket, ne csak az sgs szemszögét.Ha szerinted SGS bevezető szaga van, akkor biztosan nagyon kifinomult a szaglásod. Ez talán azért lehet, mert egy SGS segítségével készült a leírás.
Akkor szépen írd oda, hogy ez sgs-hez készült, és talán megegyezik a telefonok egy részével, de nem mindennel.Ennyit az alkotói szerénységedről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest